Lirik Lagu Ora Keparing Restu - Teguh Widodo

Lirik Lagu "Ora Keparing Restu" dari Teguh Widodo. Lagu ini di ciptakan sendiri oleh Teguh Widodo. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ora Keparing Restu - Teguh Widodo

Lirik Teguh Widodo - Ora Keparing Restu


Title : Ora Keparing Restu
Artist : Teguh Widodo
Songwriter : Teguh Widodo
Label : Duta Gramedia

Lirik Ora Keparing Restu


birune langit biyen kae sing dadi saksine
naliko sliramu ngucap janji marang aku
semilire angin nambah tentrem ning ati
nalikane nyanding sliramu

nanging saikine koe lungo ninggal aku
mergo koe milih calon soko wong tuamu
aku kudu piye mergo kebacut tresno
abote golek restu wong tuo

duh bapak ibu aku kudu piye
aku kepengen dadi mantumu
duh bapak ibu ngopo ora paring restu
opo to salah marang awakku

nanging saikine koe lungo ninggal aku
mergo koe milih calon soko wong tuamu
aku kudu piye mergo kebacut tresno
abote golek restu wong tuo

duh bapak ibu aku kudu piye
aku kepengen dadi mantumu
duh bapak ibu ngopo ora paring restu
opo to salah marang awakku

duh bapak ibu aku kudu piye
aku kepengen dadi mantumu
duh bapak ibu ngopo ora paring restu
opo to salah marang awakku

Baca Juga : Lirik Lagu Teguh Widodo - Nasib Wong Ora Duwe