Lirik Tiara Yantika - Ngerebut Ati


Title : Ngerebut Ati
Artist : Tiara Yantika
Songwriter : Agung Pradanta & Tiara Yantika
Album : Single
Label : Gilaz Studio

Lirik Ngerebut Ati


pertama ketemu koe iso gawe
aku tresno ro sliramu
tresno iki bedo senajan aku iseh
due tresno sing liyane

bingung rasane ati
nanging roso iki raiso diapusi

aku ora nyongko koe iso nggawe
ngerebut atiku seko atine dek’e
aku ora ngiro koe iso nggawe
atiku ro koe dadi siji, nyawiji

pertama ketemu koe iso gawe
aku tresno ro sliramu
tresno iki bedo senajan aku iseh
due tresno sing liyane

bingung rasane ati
nanging roso iki raiso diapusi

aku ora nyongko koe iso nggawe
ngerebut atiku seko atine dek’e
aku ora ngiro koe iso nggawe
atiku ro koe dadi siji, nyawiji

(aku ora nyongko koe iso nggawe)
ngerebut atiku seko atine dek’e
(aku ora ngiro koe iso nggawe)
atiku ro koe dadi siji, nyawiji

Baca Juga : Lirik Lagu Tiara Yantika - Kangen Jogja