Lirik Lagu Mendem Cinta (Mendem Tresno) - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Mendem Cinta (Mendem Tresno)" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh R husen albana. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Mendem Cinta (Mendem Tresno) - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Mendem Cinta


Title : Mendem Cinta
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : R Husen Albana
Label : DSA Record

Lirik Mendem Cinta


yen wes ndem ndeman roso tresno
wes ra gagas tengen lan kiwo
tansah kelingan yen kowe adoh
pengen ketemu nadyan sak kedep moto

ngene rasane mendem tresno
jejer kowe adem panas tak roso
rasane dunyo wong loro sing duwe
lan wong liyo ben ngekos dewe dewe

yen wes ndem ndeman roso tresno
wes ra gagas tengen lan kiwo
tansah kelingan yen kowe adoh
pengen ketemu nadyan sak kedep moto

ngene rasane mendem tresno
jejer kowe adem panas tak roso
rasane dunyo wong loro sing duwe
lan wong liyo ben ngekos dewe dewe

langite mendung wayah jam telu
ning kene aku ngenteni tekanmu
ning cedak bangjo janji ketemu
gelisah batinku maklum aku rindu

udan gerimis mbarengi tekomu
nyawang esemu sumer awakku
sorot mripatmu gawe ati bungah
ngene rasane yen lagi mendem cinta

udane teko mbok payungi aku
nganggo jaketmu mesra rangkulanmu
pancen tresno yen wes melekat
gulo jowo rasane dadi coklat

yen wes ndem ndeman roso tresno
wes ra gagas tengen lan kiwo
tansah kelingan yen kowe adoh
pengen ketemu nadyan sak kedep moto

ngene rasane mendem tresno
jejer kowe adem panas tak roso
rasane dunyo wong loro sing duwe
lan wong liyo ben ngekos dewe dewe

langite mendung wayah jam telu
ning kene aku ngenteni tekanmu
ning cedak bangjo janji ketemu
gelisah batinku maklum aku rindu

udan gerimis mbarengi tekomu
nyawang esemu sumer awakku
sorot mripatmu gawe ati bungah
ngene rasane yen lagi mendem cinta

udane teko mbok payungi aku
nganggo jaketmu mesra rangkulanmu
pancen tresno yen wes melekat
gulo jowo rasane dadi coklat

yen wes ndem ndeman roso tresno
wes ra gagas tengen lan kiwo
tansah kelingan yen kowe adoh
pengen ketemu nadyan sak kedep moto

ngene rasane mendem tresno
jejer kowe adem panas tak roso
rasane dunyo wong loro sing duwe
lan wong liyo ben ngekos dewe dewe

yen wes ndem ndeman roso tresno
wes ra gagas tengen lan kiwo
tansah kelingan yen kowe adoh
pengen ketemu nadyan sak kedhep moto

ngene rasane mendem tresno
jejer kowe adem panas tak roso
rasane dunyo wong loro sing duwe
lan wong liyo ben ngekos dewe dewe

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Kepranan