Lirik Sasya Arkhisna - Kurang Piknik


Title : Kurang Piknik
Artist : Sasya Arkhisna
Songwriter : R. Husin Albana
Album : Single
Label : DD Star Record

Lirik Kurang Piknik


mergane kurang piknik
dadine gampang panik
ojo mung gampang ngersulo
cemburumu mung salah tompo

mergane kurang piknik
dadine gampang panik
mbok digawe mesra tresno
lungguh jejer manis ayem ning dodo

jo gampang cemburu ra bener iku tuduhanmu
mung dolan karo konco mbok tuduh aku selingkuh
yen dolan metu ra tau bener neng ngarepmu
gampang cemburu wedi kecantol alesanmu

mbok disetel kalem koe ojo gampang nesu
ndang ngopi disek ditenangne atimu
ben ora gampang panik ojo digas mikirmu
ngene oleh’e kurang piknik awakmu

mergane kurang piknik dadine gampang panik
ojo mung gampang ngersulo cemburumu mung salah tompo
mergane kurang piknik dadine gampang panik
mbok digawe mesra tresno lungguh jejer manis ayem ning dodo

jo gampang cemburu ra bener iku tuduhanmu
mung dolan karo konco mbok tuduh aku selingkuh
yen dolan metu ra tau bener neng ngarepmu
gampang cemburu wedi kecantol alesanmu

mbok disetel kalem koe ojo gampang nesu
ndang ngopi disek ditenangne atimu
ben ora gampang panik ojo digas mikirmu
ngene oleh’e kurang piknik awakmu

mergane kurang piknik dadine gampang panik
ojo mung gampang ngersulo cemburumu mung salah tompo
mergane kurang piknik dadine gampang panik
mbok digawe mesra tresno lungguh jejer manis ayem ning dodo

mergane kurang piknik dadine gampang panik
ojo mung gampang ngersulo cemburumu mung salah tompo
mergane kurang piknik dadine gampang panik
mbok digawe mesra tresno lungguh jejer manis ayem ning dodo

Baca Juga : Lirik Lagu Sasya Arkhisna - Ra Nduweni