Lirik Alice Arkadewi - Konco Anyar


Title : Konco Anyar
Artist : Alice Arkadewi
Songwriter : Sarah Ema
Label : Global Musik Era Digital

Lirik Konco Anyar


yen kowe sayang aku
ora perlu ragu-ragu
pengen kowe ndang nembak aku
ngomong dek aku i love u

yen tak sawang mripatmu
ono gambar godong waru
nyapo kudu nunggu nunggu
enggal bilango i love u

senajan iseh konco anyar
sliramu ngebekke njero atiku
sumpah aku ora iso ngelalekne
abote pengen dadi pacarmu

yo wes tak gowo santai wae
woles ora perlu mikir kenceng
sing penting hepi ning jero atiku
mergo aku iseh konco anyar

yen kowe sayang aku
ora perlu ragu-ragu
pengen kowe ndang nembak aku
ngomong dek aku i love u

yen tak sawang mripatmu
ono gambar godong waru
nyapo kudu nunggu nunggu
enggal bilango i love u

senajan iseh konco anyar
sliramu ngebekke njero atiku
sumpah aku ora iso ngelalekne
abote pengen dadi pacarmu

yo wes tak gowo santai wae
woles ora perlu mikir kenceng
sing penting hepi ning jero atiku
mergo aku iseh konco anyar

yen kowe sayang aku
ora perlu ragu-ragu
pengen kowe ndang nembak aku
ngomong dek aku i love u

yen tak sawang mripatmu
ono gambar godong waru
nyapo kudu nunggu nunggu
enggal bilango i love u

yen kowe sayang aku
ora perlu ragu-ragu
pengen kowe ndang nembak aku
ngomong dek aku i love u

yen tak sawang mripatmu
ono gambar godong waru
nyapo kudu nunggu nunggu
enggal bilango i love u

Baca Juga : Lirik Lagu Konco Dolan

Terjemahan Lagu "Konco Anyar" Dalam Bahasa Indonesia


"Teman Baru"

kalau kamu sayang aku
gak perlu ragu ragu
pengen kamu segera nembak aku
ngomong dik aku i love you

kalau ku tatap matamu
ada gambar daun waru
kenapa harus nunggu nunggu
cepat bilang aja i love you

walaupun masih teman baru
dirimu mengisi dalamnya hatiku
sumpah aku tak bisa melupakan
beratnya pengen jadi pacarmu

ya udah aku bawa santai aja
selow gak perlu mikir berat
yang penting happy didalam hatiku
karna aku masih teman baru