Lirik Okta Viola - Dituduh


Title : Dituduh
Artist : Okta Viola
Songwriter : Nanda Feraro
Genre : Banyuwangi

Lirik Dituduh


wis ilang roso welas iki
mergo kabeh riko hang nggarai
apuwo riko sing keneng sun eman
opo mulo isun sing pantes nyanding angenan

sak benere isun mung nduwe riko
tapi riko sing gelem ngeroso
apuwo riko sing keneng sun sayang
riko malah tego gawe sun kelaran

riko nuduh isun
jare nduwe angenan liyo
riko nuduh isun
jare nduwe pilihan liyo

isun yo sing biso
kadhung terus sing dipercoyo
isun yo sing terimo
kadhung riko jare wong liyo

riko sing weruh dewek
paran hang sun lakoni
kabeh hang sun lakoni
kepingine biso nyenengno pujane ati

sak benere isun mung nduwe riko
tapi riko sing gelem ngeroso
apuwo riko sing keneng sun sayang
riko malah tego gawe sun kelaran

riko nuduh isun
jare nduwe angenan liyo
riko nuduh isun
jare nduwe pilihan liyo

isun yo sing biso
kadhung terus sing dipercoyo
isun yo sing terimo
kadhung riko jare wong liyo

riko nuduh isun
jare nduwe angenan liyo
riko nuduh isun
jare nduwe pilihan liyo

isun yo sing biso
kadhung terus sing dipercoyo
isun yo sing terimo
kadhung riko jare wong liyo

riko sing weruh dewek
paran hang sun lakoni
kabeh hang sun lakoni
kepingine biso nyenengno pujane ati

riko sing weruh dewek
paran hang sun lakoni
kabeh hang sun lakoni
kepingine biso nyenengno pujane ati

Baca Juga : Lirik Lagu Seva Seviola - Kecewa