Lirik Lagu Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo - Nella Kharisma

Lirik Lagu Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo - Nella Kharisma


Lirik Nella Kharisma - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo


Title : Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Marsono (Boleng)
Album : OM. Sakha 2 Best of Nella Kharisma
Label : Khatulistiwa Record

Lirik Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo


biyen kowe nate janji
nanging sak iki lha kok mbok blenjani
opo to sebabpe iki
kowe lan aku ora direstui

tresnoku marang sliramu
nganti sak iki ora oleh restu
lilo aku ra lilo
awakmu sak iki disanding wong liyo

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

biyen kowe nate janji
nanging sak iki lha kok mbok blenjani
opo to sebabpe iki
kowe lan aku ora direstui

tresnoku marang sliramu
nganti sak iki ora oleh restu
lilo aku ra lilo
awakmu sak iki disanding wong liyo

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Geser Kiri Kanan

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.