Lirik Lagu Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh Marsono (Boleng). Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo


Title : Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Marsono (Boleng)
Album : OM. Sakha 2 Best of Nella Kharisma
Label : Khatulistiwa Record

Lirik Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo


biyen kowe nate janji
nanging sak iki lha kok mbok blenjani
opo to sebabpe iki
kowe lan aku ora direstui

tresnoku marang sliramu
nganti sak iki ora oleh restu
lilo aku ra lilo
awakmu sak iki disanding wong liyo

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

biyen kowe nate janji
nanging sak iki lha kok mbok blenjani
opo to sebabpe iki
kowe lan aku ora direstui

tresnoku marang sliramu
nganti sak iki ora oleh restu
lilo aku ra lilo
awakmu sak iki disanding wong liyo

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Geser Kiri Kanan