Lirik Lagu Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo 2 - Dina Cinderella

Lirik Lagu "Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo 2 (TKIJ2)" dari Dina Cinderella. Lagu ini di ciptakan oleh Styven Chu. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo 2 - Dina Cinderella

Lirik Dina Cinderella - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo 2 (TKIJ2)


Title : Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo 2
Artist : Dina Cinderella
Songwriter : Styven Chu
Album : Single
Label : Rajawali Mitra Musik

Lirik Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo 2 (TKIJ2)


biyen kowe ngucap janji
lek awakku sing bakalan mok rabi
saiki kabeh wes dadi kenangan
tresnoku tresnomu gagal ning pelaminan

yo kuatno kuatno atimu
senajan loro ati sing mbok roso

sepurane aku karo keluargaku
raiso nompo mergo itungan jowo
sepurane aku ingkari janji-janjiku
saiki tak jaluk seduluran selawase

jujur aku ngaku salah
sepurane aku wes ngajak pisah
tulung kowe ngikhlasno aku
sepurane aku tego karo kowe

yo kuatno kuatno atimu
senajan loro ati sing mbok roso

sepurane aku karo keluargaku
raiso nompo mergo itungan jowo
sepurane aku ingkari janji-janjiku
saiki tak jaluk seduluran selawase

sepurane aku karo keluargaku
raiso nompo mergo itungan jowo
sepurane aku ingkari janji-janjiku
saiki tak jaluk seduluran selawase

Baca Juga : Lirik Lagu Dina Cinderella - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo