Lirik Lagu Sido Rabi - Jihan Audy

Lirik Lagu Sido Rabi - Jihan Audy


Lirik Jihan Audy - Sido Rabi


Title : Sido Rabi
Artist : Jihan Audy
Songwriter : R. Husin Albana
Album : New Giras Vol. 1
Label : Duke Records

Lirik Sido Rabi


yen dadi bojo yo wis disyukuri
yen ora dadi tetep diesemi
yen pancen jodo ra bakal keganti
yen wis wayahe mengko rabi

dilakoni wae koyok banyu mili
ra usah banter mikire dikendoni
podo percoyo ning jero ati
yen wis wayahe, sido rabi

biyen otewe rabi pancen okeh alangan
ra usah ngresulo lan akeh kembangan
kudu jogo tresno lan podo percoyo
rasah mikir kahanan sing penting setyo

dilakoni wae koyok banyu mili
ojo lirak lirik manteb ning ati
ra kuat mikir yo kudu dikendoni
leren sedelo disambi ngopi

nek teko nggone dilakoni opo anane
yen wis pancen manteb ndang dijaluk
sido mantenane, sido mantenane

yen dadi bojo yo wis disyukuri
yen ora dadi tetep diesemi
yen pancen jodo ra bakal keganti
yen wis wayahe mengko rabi

dilakoni wae koyok banyu mili
ra usah banter mikire dikendoni
podo percoyo ning jero ati
yen wis wayahe, sido rabi

biyen otewe rabi pancen okeh alangan
ra usah ngresulo lan akeh kembangan
kudu jogo tresno lan podo percoyo
rasah mikir kahanan sing penting setyo

dilakoni wae koyok banyu mili
ojo lirak lirik manteb ning ati
ra kuat mikir yo kudu dikendoni
leren sedelo disambi ngopi

nek teko nggone dilakoni opo anane
yen wis pancen manteb ndang dijaluk
sido mantenane, sido mantenane

yen dadi bojo yo wis disyukuri
yen ora dadi tetep diesemi
yen pancen jodo ra bakal keganti
yen wis wayahe mengko rabi

dilakoni wae koyok banyu mili
ra usah banter mikire dikendoni
podo percoyo ning jero ati
yen wis wayahe, sido rabi
yen wis wayahe, sido rabi

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Wowo Wiwi

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.