Lirik Nella Kharisma - Keno Goda


Title : Keno Gudho
Artist : Nella Kharisma
Album : Single
Genre : Dangdut Koplo

Lirik Keno Gudho


aku wes cubo nrimo
ngempet loro ning jero dodo
aku wes cubo lilo
mergo wes kebacut tresno

ora nyongko ora ngiro
kowe keno gudho lanang liyo

wengi kangen dadi saksi
netes deres eluhku ning pipi
nyeri roso ning ati
ngerti kowe mblenjani janji, ngelarani ati

nanging aku iso sabar lan nerimo
mergo gede roso tresnoku ning sliramu

wes terus terusno anggonmu ngapusi aku
wes terus terusno anggonmu ngelarani aku
aku wes nepati janji setiaku marang sliramu

aku wes cubo nrimo ngempet loro ning jero dodo
aku wes cubo lilo mergo wes kebacut tresno
ora nyongko ora ngiro kowe keno gudho lanang liyo

kuping rung sudo krungu marang janji janji manismu
omonganmu mung palsu
jebul elek polah tingkahmu neng mburiku

wes terus terusno anggonmu ngapusi aku
wes terus terusno anggonmu ngelarani aku
aku wes nepati janji setiaku marang sliramu

aku wes cubo nrimo ngempet loro ning jero dodo
aku wes cubo lilo mergo wes kebacut tresno
ora nyongko ora ngiro kowe keno gudho lanang liyo

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Konco Jadian