Lirik Lagu Keduten - Anisa Rahma Ft. Kang Dadang

Lirik Lagu Keduten - Anisa Rahma Ft. Kang Dadang

Lirik Anisa Rahma - Keduten


Title : Keduten
Artist : Anisa Rahma Feat Kang Dadang
Songwriter : Kang Seger
Album : New Giras Vol. 1
Label : Duke Record

Lirik Keduten


paran artine kang ngimpi dicokot ulo
iku tondone dik riko arep oleh jodo
paran artine kang ngimpi ketiban ulan
iku tondone dik riko arep oleh kamulyaan

paran artine kang alis kiwo keduten
kadung iku ngono dik tandane ono hang kangen
paran artine kang kedut kedut nong lambe
kadung iku ngono dik hang kangen ono ring kene

opo tenan kang opo tenan kang
ramalan riko biso jitu
yen kadung tenan yen kadung tenan
duh bungah roso atiku

opo tenan kang opo tenan kang
ramalan riko biso jitu
yen kadung tenan yen kadung tenan
duh bungah roso atiku

ojo gr cah ayu ojo riko gemuyu
isun iki mung gawe bungah atimu

===INTRO===

paran artine kang alis kiwo keduten
kadung iku ngono dik tandane ono hang kangen
paran artine kang kedut kedut nong lambe
kadung iku ngono dik hang kangen ono ring kene

opo tenan kang opo tenan kang
ramalan riko biso jitu
yen kadung tenan yen kadung tenan
duh bungah roso atiku

opo tenan kang opo tenan kang
ramalan riko biso jitu
yen kadung tenan yen kadung tenan
duh bungah roso atiku

ojo gr cah ayu ojo riko gemuyu
isun iki mung gawe bungah atimu

opo tenan kang opo tenan kang
ramalan riko biso jitu
yen kadung tenan yen kadung tenan
duh bungah roso atiku

opo tenan kang opo tenan kang
ramalan riko biso jitu
yen kadung tenan yen kadung tenan
duh bungah roso atiku

ojo gr cah ayu ojo riko gemuyu
isun iki mung gawe bungah atimu

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Ojo Gawe Susah