Lirik Via Vallen - Jaran Ucul


Title : Jaran Ucul
Artist : Via Vallen
Songwriter : R. Husein Albana
Label : Milady Records

Lirik Jaran Ucul


opo ora kelingan
biyen tansah ngomong sayang
saiki jebul bimbang
tresnomu engkau gadaikan

jan koyo jaran ucul
ra keno dicekel buntute
tresno uwis ditandur
jebul amung mbok tinggalne

jane opo salahku kau campakkan cintaku
ngarepe moto nggandeng wedokan liyo
janjimu koyo bledug ora medun udan banter suarane
loro rasane cintaku engkau campakkan

jaran ucul jan koyo jaran ucul
ra keno dicekel buntute
lan ra keno dicekel buntute
tansah mlayu jan koyo jaran ucul

jaran ucul jan koyo jaran ucul
tak lilo yen pancen pengen ucul
timbang loroku soyo ketandur
pikir lakumu koyo jaran ucul

opo ora kelingan biyen tansah ngomong sayang
saiki jebul bimbang, tresnomu engkau gadaikan
jan koyo jaran ucul, ra keno dicekel buntute
tresno uwis ditandur, jebul amung mbok tinggalne

jane opo salahku kau campakkan cintaku
ngarepe moto nggandeng wedokan liyo
janjimu koyo bledug ora medun udan banter suarane
loro rasane cintaku engkau campakkan

jaran ucul jan koyo jaran ucul, tak lilo yen pancen pengen ucul
timbang loroku soyo ketandur, pikir lakumu koyo jaran ucul
jaran ucul jan koyo jaran ucul, ra keno dicekel buntute
lan ra keno dicekel buntute, tansah mlayu jan koyo jaran ucul

jaran ucul jan koyo jaran ucul, tak lilo yen pancen pengen ucul
timbang loroku soyo ketandur, pikir lakumu koyo jaran ucul
jaran ucul jan koyo jaran ucul, ra keno dicekel buntute
lan ra keno dicekel buntute, tansah mlayu jan koyo jaran ucul

Baca Juga : Lirik Lagu Via Vallen - Getun Mburi