Lirik Yudhi Silva - Gantungan Klambi


Title : Gantungan Klambi
Artist : Yudhi Silva
Songwriter : Dewa Agi Bayu
Label : SBR Pro

Lirik Gantungan Klambi


kelingan aku kelingan
nyang sliramu seng tak eman
kowe lungo ora kondo
ninggal aku tengah wengi
lagi turu, ora pamit aku

opo kowe keno gudo
opo kowe wes ra tresno
tego mentolone kowe
tego tego kok tegone
gawe atiku nelongso
uripku keronto ronto

tak bukak bukak lemari
kari gantungane klambi
kari siji seng mbok tinggal
tak gawe tambane ati

masio atiku loro
aku tetep isih tresno
lilo lilo ora lilo
yen kowe karo wong liyo

cah ayu ndang enggalo bali
aku ra iso urip tanpo sliramu

opo kowe keno gudo, opo kowe wes ra tresno
tego mentolone kowe, tego tego kok tegone
gawe atiku nelongso, uripku keronto ronto

tak bukak bukak lemari, kari gantungane klambi
kari siji seng mbok tinggal, tak gawe tambane ati
masio atiku loro, aku tetep isih tresno
lilo lilo ora lilo, yen kowe karo wong liyo

cah ayu ndang enggalo bali
aku ra iso urip tanpo sliramu
cah ayu ndang enggalo bali
aku ra iso urip tanpo sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Chacha - Bandul Kunci