Lirik Lagu Bojo Keplese - Jihan Audy Ft. Gaclex

Lirik Lagu "Bojo Keplese" dari Jihan Audy. Lagu ini di ciptakan oleh Husen Kuda. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Bojo Keplese - Jihan Audy Ft. Gaclex

Lirik Jihan Audy - Bojo Keplese


Title : Bojo Keplese
Artist : Jihan Audy Fea Gaclex
Songwriter : Husen Kuda
Label : Sakuranada

Lirik Bojo Keplese


wes tak retak-retakne
wes tak takokne-takokne
nyatane koncomu do meneng wae

nyatane kowe preman
gak doyan pegawean
sedino dino mung seneng keluyuran

wes tak tutup tutupi
wes tak rapet rapeti
nyatane kowe malah soyo ndadi

rupo pancene ganteng
ketoro kantong anteng
tibane mung gawe endasku puyeng

ku nyambut gawe nggolekne kowe
tapi kowe malah soyo kleja kleje
macakmu dukun, mangano sabun
wes ra kuat ngempet, aku trimo goodbye

aku wong lanang ganteng, isih akeh sing ngantri
perawan rondo ngenteni, kabeh podho njaluk rabi
cukupo tak kedepi, mesti kintil ora bali
ra percoyo njajalo, mesthi wae kowe keki

kowe kegeden ge-er, nganti koyo wong kenthir
awak kebak tatoan, gambar naga, gambar ulo
ulo ulo sawung, lakumu yo panggah joko
dhisik dikandani, tapi aku ra percoyo

aku kok pasangi pati geni telung dino
ilmu dukun jowo mandine tang puluh dino
gawe buluh perindu ben aku rindu padamu
sekarang konangan terlanjur dadi bojomu

ku nyambut gawe nggolekne kowe
tapi kowe malah soyo kleja kleje
macakmu dukun, mangano sabun
wes ra kuat ngempet, aku trimo goodbye

aku wong lanang ganteng, isih akeh sing ngantri
perawan rondo ngenteni, kabeh podho njaluk rabi
cukupo tak kedepi, mesti kintil ora bali
ra percoyo njajalo, mesthi wae kowe keki

kowe kegeden ge-er, nganti koyo wong kenthir
awak kebak tatoan, gambar naga, gambar ulo
ulo ulo sawung, lakumu yo panggah joko
dhisik dikandani, tapi aku ra percoyo

aku kok pasangi pati geni telung dino
ilmu dukun jowo mandine tang puluh dino
gawe buluh perindu ben aku rindu padamu
sekarang konangan terlanjur dadi bojomu

wes kadung keplese
opo mending tak tombokne

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Digawe Asyik