Lirik Lagu Udan Janji - Via Vallen

Lirik Lagu "Udan Janji" dari Via Vallen. Lagu ini di ciptakan oleh R. Husin Albana. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Udan Janji - Via Vallen

Lirik Via Vallen - Udan Janji


Title : Udan Janji
Artist : Via Vallen
Songwriter : R. Husin Albana
Album : OM. SERA The Best "VIA VALLEN"
Label : Milady Records

Lirik Udan Janji


semilir angin dalu sumripit roso ning ati
soyo nambahi roso kasmara iki
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
nanging raono teko nugemi janjimu

padange rembulan sing ngancani sepiku
suwi ngenteni raono tekamu
pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
nangis netes eluhku, geloning atiku

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

ojo mung paring janji
nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu

semilir angin dalu sumripit roso ning ati
soyo nambahi roso kasmara iki
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
nanging raono teko nugemi janjimu

padange rembulan sing ngancani sepiku
suwi ngenteni raono tekamu
pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
nangis netes eluhku, geloning atiku

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

ojo mung paring janji
nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

ojo mung paring janji
nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu

Baca Juga : Lirik Lagu Via Vallen - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo