Lirik Lagu Tresnaku Kepenggak Itungan Jowo - Mala Agatha

Lirik Lagu Tresnaku Kepenggak Itungan Jowo - Mala Agatha

Lirik Mala Agatha feat. Irawan Firmansyah - Tresnaku Kepenggak Itungan Jowo


Title : Tresnaku Kepenggak Itungan Jowo
Artist : Mala Agatha & Irawan Firmansyah
Songwriter : Marsono Boleng
Album : Single
Label : SBR Pro

Lirik Tresnaku Kepenggak Itungan Jowo


biyen kowe nate janji
nanging sak iki hlakok mbok blenjani
opo to sebabpe iki
kowe lan aku ora direstui

tresnoku marang sliramu
nganti sak iki ora oleh restu
lilo aku ra lilo awakmu sak iki
disanding wong liyo

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

Baca Juga : Lirik Lagu Mala Agatha - Abot Kelangan