Lirik Lagu Telogo Tresno - Panji Antoko Feat Hana Monina

Lirik Lagu "Telogo Tresno" dari Panji Antoko. Lagu ini di ciptakan sendiri oleh Panji Antoko. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Telogo Tresno - Panji Antoko Feat Hana Monina

Lirik Panji Antoko - Telogo Tresno


Title : Telogo Tresno
Artist : Panji Antoko Feat Hana Monina
Songwriter : Panji Antoko
Label : Duta Gramedia

Lirik Telogo Tresno


suwe anggonku ngenteni
sliramu seng biyen janji
ning pinggir telogo iki
tak rasakne tresnamu tulus lan suci

saiki aku wes teko
rasane atiku lego
kelingan naliko semono
aku lan sliramu podho ngucap tresno

beninge banyu telogo kui
koyo beninge roso tresnaku iki
ora ono wanito liyane
tresnaku mung cukup kanggo kowe

beninge banyu telogo
nyenengke kanggo lelumban asmoro
aku lan sliramu keroso lego
mergo ketemu neng telogo tresno

telogo tresno kang endah iki
mugi tresnamu tresnaku pinaringan berkah ing gusti

beninge banyu telogo kui
koyo beninge roso tresnaku iki
ora ono wanito liyane
tresnaku mung cukup kanggo kowe

beninge banyu telogo
nyenengke kanggo lelumban asmoro
aku lan sliramu keroso lego
mergo ketemu neng telogo tresno

beninge banyu telogo kui
koyo beninge roso tresnaku iki
ora ono wanito liyane
tresnaku mung cukup kanggo kowe

beninge banyu telogo
nyenengke kanggo lelumban asmoro
aku lan sliramu keroso lego
mergo ketemu neng telogo tresno

telogo tresno kang endah iki
mugi tresnamu tresnaku pinaringan berkah ing gusti
mugi tresnamu tresnaku pinaringan berkah ing gusti

Baca Juga : Lirik Lagu Hana Monina - Sayangen Aku