Lirik Vita Alvia - Montro Tresno


Title : Montro Tresno
Artist : Vita Alvia
Songwriter : Nurbayan
Album : Radio Hits
Label : Aneka Safari Records

Lirik Montro Tresno


i will stop loving you
aku wes ra i love you
mergo roso ning atiku
wes kadung tatu

wes kadung loro atiku mbok gawe gelo
koyo lading sing mbok tancepke dodo
wes kadung tatu roso tresno ning atiku
wiwit saiki aku wes ora i love you

wes ra ono gunane aku mikir kowe, malah loro dhewe
mergo tresnomu kuwi ra nyoto
kabeh mergo jogo montro tresno
wes peletmu ra kelet, aku ora kaget, ra bakalan mepet
mergo si demit ora dulit, si setan ora doyan
aku ra mungkin kasmaran

i will stop loving you, aku wes ra i love you
mergo roso ning atiku wes kadung tatu
thank you for loving me, tapi i am sorry
but roso tresno ning ati wes kadung mati

terlanjur sakit hatiku telah kau cubit
cekap semanten kulo nyuwun pamit

don’t touch me baby, aku wes ra sudi
jangan kau sentuh sentuh diriku lagi
kelomben yo kelomben, roti yo roti
biyen biyen saiki saiki

i will stop loving you, aku wes ra i love you
mergo roso ning atiku wes kadung tatu

wes kadung loro atiku mbok gawe gelo
koyo lading sing mbok tancepke dodo
wes kadung tatu roso tresno ning atiku
wiwit saiki aku wes ora i love you

wes ra ono gunane aku mikir kowe, malah loro dhewe
mergo tresnomu kuwi ra nyoto, kabeh mergo jogo montro tresno
wes peletmu ra kelet, aku ora kaget, ra bakalan mepet
mergo si demit ora dulit, si setan ora doyan, aku ra mungkin kasmaran

i will stop loving you, aku wes ra i love you
mergo roso ning atiku wes kadung tatu
thank you for loving me, tapi i am sorry
but roso tresno ning ati wes kadung mati

terlanjur sakit hatiku telah kau cubit
cekap semanten kulo nyuwun pamit

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Aku Kangen Bojomu