Lirik Lagu Konco Rindu - Nella Kharisma


Lirik Lagu Konco Rindu - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Konco Rindu


Title : Konco Rindu
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : R. Husin Albana & Sarah Ema
Album : Scorpio Vol. 11
Label : Morena Production

Lirik Konco Rindu


tenane aku pingin ngungkapne tresno
sing amung tak simpen neng njero dodo
mergo tansah abot sing tak songgo
anane ku mung mbok anggep sewates konco

maju mundur yen ketemu ra wani kondo
nadyan wedi tresnomu disaut wong liyo
sampe kapan tak pendem roso cinta
opo selawase amung dadi konco mesra

selalu teringat saat bersama
walaupun jarak memisahkan kita
karena cintaku bersemi di dalam dada

nadyan adoh jarak sliramu
nanging tansah eling sedep esemmu
pingin rasane tansah neng sandingmu
gawe tombo roso kasmaranku

padange rembulan ra iso madhangi atiku
terange lintang ra iso ngilangi kangenku
wangimu iseh nempel ning njero dodoku
nanging aku sadar yen sliramu sewates koncoku

tenane aku pingin ngungkapne tresno
sing amung tak simpen neng njero dodo
mergo tansah abot sing tak songgo
anane ku mung mbok anggep sewates konco

maju mundur yen ketemu ra wani kondo
nadyan wedi tresnomu disaut wong liyo
sampe kapan tak pendem roso cinta
opo selawase amung dadi konco mesra

selalu teringat saat bersama
walaupun jarak memisahkan kita
karena cintaku bersemi di dalam dada

nadyan adoh jarak sliramu
nanging tansah eling sedep esemmu
pingin rasane tansah neng sandingmu
gawe tombo roso kasmaranku

padange rembulan ra iso madhangi atiku
terange lintang ra iso ngilangi kangenku
wangimu iseh nempel ning njero dodoku
nanging aku sadar yen sliramu sewates koncoku

tenane aku pingin ngungkapne tresno
sing amung tak simpen neng njero dodo
mergo tansah abot sing tak songgo
anane ku mung mbok anggep sewates konco

maju mundur yen ketemu ra wani kondo
nadyan wedi tresnomu disaut wong liyo
sampe kapan tak pendem roso cinta
opo selawase amung dadi konco mesra

tenane aku pingin ngungkapne tresno
sing amung tak simpen neng njero dodo
mergo tansah abot sing tak songgo
anane ku mung mbok anggep sewates konco

maju mundur yen ketemu ra wani kondo
nadyan wedi tresnomu disaut wong liyo
sampe kapan tak pendem roso cinta
opo selawase amung dadi konco mesra

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Konco Jadian