Lirik Via Vallen - Ketapang Gilimanuk


Title : Ketapang Gilimanuk
Artist : Via Vallen
Songwriter : Fery
Label : Milady Records

Lirik Ketapang Gilimanuk


ning selat bali gilimanuk ketapang
kowe medot taline asmoro sayang
gemetes eluhku barengi ombak segoro
deres mili ing pojok plipis moto

ning selat bali gilimanuk ketapang
ati iki mbok gawe ra karuan
opo koyo ngene rasane wong nandang tresno
nanging nyatane ra tekan bebrayan

tak tompo kanthi ikhlas kabeh penjalukmu
tak trimo nadyan ngejor ati lan batinku
percuma anggenku arep ngranggeh lintang
yen nyatane wengi wes ketundung awan

suwunge atiku mbrebes mili mikir kowe
mergo ning ngimpiku jenengmu tansah sing ngawe ngawe
angel ati iki arep ngedohi tekan sliramu
senadyan tresno iki pancene wes ora nemu restu

sampek tekan endi tak gowo tresno iki
wedine kegowo sampek tekan pati

ning selat bali gilimanuk ketapang
ati iki mbok gawe ra karuan
opo koyo ngene rasane wong nandang tresno
nanging nyatane ra tekan bebrayan

tak tompo kanthi ikhlas kabeh penjalukmu
tak trimo nadyan ngejor ati lan batinku
percuma anggenku arep ngranggeh lintang
yen nyatane wengi wes ketundung awan

suwunge atiku mbrebes mili mikir kowe
mergo ning ngimpiku jenengmu tansah sing ngawe ngawe
angel ati iki arep ngedohi tekan sliramu
senadyan tresno iki pancene wes ora nemu restu

sampek tekan endi tak gowo tresno iki
wedine kegowo sampek tekan pati
wedine kegowo sampek tekan pati

Baca Juga : Lirik Lagu Via Vallen - Cinta Terindah