Lirik Lagu Kegowo Setan - Donna Jello

Lirik Lagu "Kegowo Setan" dari Donna Jello. Lagu ini di ciptakan oleh Angga Samudra. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kegowo Setan - Donna Jello

Lirik Donna Jello - Kegowo Setan


Title : Kegowo Setan
Artist : Donna Jello
Songwriter : Angga Samudra
Album : Single
Label : Samudra Records

Lirik Kegowo Setan


ora tau tak songko kowe gawe atiku loro
surgo sing mbok janjikno saiki dadi neroko
tresno sing tak karepno jebule petoko

kowe lungo ninggalne aku ning kene
mbelani wong liyo

ndek wingi aku dadi ratumu
saiki aku dadi musuhmu
bar muk sanjung mbok buang aku

ati wis terang mbok gawe udan
sumringahku mbok gawe tangisan
kowe ilang kegowo setan

ora tau tak songko kowe gawe atiku loro
surgo sing mbok janjikno saiki dadi neroko
tresno sing tak karepno jebule petoko

kowe lungo ninggalne aku ning kene
mbelani wong liyo

ra kuat iman kowe kegowo setan
gawe uripku kelaran uuh

ndek wingi aku dadi ratumu, saiki aku dadi musuhmu
bar muk sanjung mbok buang aku
ati wis terang mbok gawe udan, sumringahku mbok gawe tangisan
kowe ilang kegowo setan

ndek wingi aku dadi ratumu, saiki aku dadi musuhmu
bar muk sanjung mbok buang aku
ati wis terang mbok gawe udan, sumringahku mbok gawe tangisan
kowe ilang kegowo setan

Baca Juga : Lirik Lagu Olivia Gunawan - Leren Sayang