Lirik Lagu Getun Mburi - Via Vallen

Lirik Lagu "Getun Mburi" dari Via Vallen. Lagu ini di ciptakan oleh Danang Danzt. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Getun Mburi - Via Vallen

Lirik Via Vallen - Getun Mburi


Title : Getun Mburi
Artist : Via Vallen
Songwriter : Danang Danzt
Label : Milady Records

Lirik Getun Mburi


pangapuranen aku sing wis ngelarani atimu
aku getun ngucap pisah, sing wes gawe bubrah
saiki aku keroso sakwise sliramu lungo
yo mung kowe siji tresno sejati sing nyoto

aku bingung kudu piye yen ngene dadine
getun mburi nanging kowe wis ono sing nduwe
nangis yo mung tangis sing ngacani dinoku
getun yo mung getun wis kelangan sliramu

kabeh iki tak lakoni manut neng dalane
roso gelo terus ono mergo ninggalke tresnane
nangis yo mung tangis sing ngancani dinoku
getun yo mung getun wis kelangan sliramu

pangapuranen aku sing wis ngelarani atimu
aku getun ngucap pisah, sing wes gawe bubrah
saiki aku keroso sakwise sliramu lungo
yo mung kowe siji tresno sejati sing nyoto

tak cubo nerimo nanging ora biso
tak cubo ngeculno ning tetep tresno
wes sakmestine dadi koyo ngene
wes bubrah critane mergo salahku dewe
aku saiki lagi keroso sakwise sliramu lungo
getun atiku ajur tresnoku
weruh kowe wis karo wong liyo

aku bingung kudu piye yen ngene dadine
getun mburi nanging kowe wis ono sing nduwe
nangis yo mung tangis sing ngacani dinoku
getun yo mung getun wis kelangan sliramu

kegodo gebyare dunyo yo mung gawe atiku loro
mergo aku kelangan tresno sing nyoto nggo aku

pangapuranen aku sing wis ngelarani atimu
aku getun ngucap pisah, sing wes gawe bubrah
saiki aku keroso sakwise sliramu lungo
yo mung kowe siji tresno sejati sing nyoto

pangapuranen aku sing wis ngelarani atimu
aku getun ngucap pisah, sing wes gawe bubrah
saiki aku keroso sakwise sliramu lungo
yo mung kowe siji tresno sejati sing nyoto

Baca Juga : Lirik Lagu Via Vallen - Tibo Mburi