Lirik Lagu Rose Octavia - Kangen

Lirik Lagu "Kangen" dari Rose Octavia. Lagu ini di ciptakan oleh Didy Adiantho. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Rose Octavia - Kangen

Lirik Rose Octavia - Kangen


Title : Kangen
Artist : Rose Octavia
Songwriter : Didy Adiantho
Album : Pop Ethnic Banyuwangian
Label : BW Record (ONE Record)

Lirik Lagu Kangen


bengi iki ulan terang sinare
mugo koyo atin riko hang ono ring kono
seneng seneng opo tah rekoso
sampek saat iki isun sing ngerti kabar riko

aduh aduh kirimono sun dungo
mugi isun sabar ngenteni riko sampek teko
aduh aduh sun kirim riko dungo
mugi riko seger lan waras jejeg ring kono
ati sun kangen

***
***

bengi iki ulan terang sinare
mugo koyo atin riko hang ono ring kono
seneng seneng opo tah rekoso
sampek saat iki isun sing ngerti kabar riko

aduh aduh kirimono sun dungo
mugi isun sabar ngenteni riko sampek teko
aduh aduh sun kirim riko dungo
mugi riko seger lan waras jejeg ring kono
ati sun kangen

***
***

Baca Juga : Lirik Lagu Rose Octavia - Ojo Riko Gawe Loro