Lirik Lagu Kangen - Rose Octavia

Lirik Lagu Kangen - Rose Octavia

Lirik Rose Octavia - Kangen


Title : Kangen
Artist : Rose Octavia
Songwriter : Didy Adiantho
Album : Pop Ethnic Banyuwangian
Label : BW Record (ONE Record)

Lirik Kangen


bengi iki ulan terang sinare
mugo koyo atin riko hang ono ring kono
seneng seneng opo tah rekoso
sampek saat iki isun sing ngerti kabar riko

aduh aduh kirimono sun dungo
mugi isun sabar ngenteni riko sampek teko
aduh aduh sun kirim riko dungo
mugi riko seger lan waras jejeg ring kono
ati sun kangen

sing tahan .. isun yoro sing tahan
dino dino isun mung entek kanggo kangen riko
sing kuat .. isun yoro sing kuat
nyonggo roso ati hang seru sedawan dino
gancang muliho
isun wes kangen

===INTRO===

bengi iki ulan terang sinare
mugo koyo atin riko hang ono ring kono
seneng seneng opo tah rekoso
sampek saat iki isun sing ngerti kabar riko

aduh aduh kirimono sun dungo
mugi isun sabar ngenteni riko sampek teko
aduh aduh sun kirim riko dungo
mugi riko seger lan waras jejeg ring kono
ati sun kangen

sing tahan .. isun yoro sing tahan
dino dino isun mung entek kanggo kangen riko
sing kuat .. isun yoro sing kuat
nyonggo roso ati hang seru sedawan dino
gancang muliho
isun wes kangen

Baca Juga : Lirik Lagu Rose Octavia - Ojo Riko Gawe Loro