Lirik Lagu Resiko Dadi Penyanyi - Nella Kharisma


Lirik Lagu Resiko Dadi Penyanyi - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Resiko Dadi Penyanyi


Title : Resiko Dadi Penyanyi
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Andi Mbendol
Album : Scorpio Vol. 10
Label : Morena Production

Lirik Resiko Dadi Penyanyi


kok koyok ngene
malah abot sanggane
dadi penyanyi penyanyi panggung ghede

kadang muleh isuk
kowe lek ngenteni nganti ngantuk
nangeng awakmu tetep setia menunggu

sak bendinane aku mung dadi bejamu
mergo atine dipendem roso cemburu
kadang kowe sensi yen aku dicipika cipiki
sabar sayang dirimu selalu di hati

senajan ku rak kuat nangeng kowe wegah sambat
mergo tresamu sing tulus bakal tak pendem ning ati
mungkin wes ngene dalane aku urip karo kowe
bakal tak lakoni wae sing penting tentrem atine

mergo tresnaku ro kowe tambah dino tambah jeru
wes tak pendemke ning ati resiko dadi penyanyi

sak bendinane aku mung dadi bejamu
mergo atine dipendem roso cemburu
kadang kowe sensi yen aku dicipika cipiki
sabar sayang dirimu selalu di hati

senajan ku rak kuat nangeng kowe wegah sambat
mergo tresamu sing tulus bakal tak pendem ning ati
mungkin wes ngene dalane aku urip karo kowe
bakal tak lakoni wae sing penting tentrem atine

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Konco Rindu