Lirik Olivia Gunawan - Leren Sayang


Title : Leren Sayang
Artist : Olivia Gunawan
Songwriter : Miswan Samudra
Album : Single
Label : Samudra Records

Lirik Lagu Leren Sayang


sayang aku ra kuat nggoceki tresnomu
mergane ijek liar atimu
sayang aku ra sanggup nyonggo loro
seng tak rasakno jero dodo

sayang aku ra kuat nggoceki tresnomu
mergane ijek liar atimu
sayang aku ra sanggup nyonggo loro
seng tak rasakno jero dodo

yen kowe uwes ora sayang
opo ra gelem matur karo aku
ora bakal tak gondeli tresnomu
ora bakal tak gondeli tresnomu

yen uwes ora kangen
iku pertondo atimu wes bosen
ono wong liyo ning jero atimu
ono wong liyo sing ganteni aku

sayang aku ra kuat nggoceki tresnomu
mergane ijek liar atimu
sayang aku ra sanggup nyonggo loro
seng tak rasakno jero dodo

yen kowe uwes ora sayang
opo ra gelem matur karo aku
ora bakal tak gondeli tresnomu
ora bakal tak gondeli tresnomu

yen uwes ora kangen
iku pertondo atimu wes bosen
ono wong liyo ning jero atimu
ono wong liyo sing ganteni aku

yen uwes ora kangen
iku pertondo atimu wes bosen
ono wong liyo ning jero atimu
ono wong liyo sing ganteni aku

yen uwes ora kangen
iku pertondo atimu wes bosen
ono wong liyo ning jero atimu
ono wong liyo sing ganteni aku

Baca Juga : Lirik Lagu Olivia Gunawan - Prei Sayang