Lirik Lagu Mulut Sales - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Mulut Sales" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh Bagus Muhammad, Dalija dan Arik. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Mulut Sales - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Mulut Sales


Title : Mulut Sales
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Bagus Muhammad, Dalija dan Arik
Album : Radio Hits Nella Kharisma Salahku Dewe
Label : Aneka Safari Records

Lirik Mulut Sales


dasare mulut sales, omongane luwes
kau buat aku tertipu dengan omongan manismu
aduh sayang, seribu sayang
manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

uwes dadi korban aku dinggo bancaan
pancene kowe tegel tenan
ra nganggo ati, ra due perasaan
mbok gawe uripku iki soyo berantakan

semua omonganmu kuwi gombal mugiyo
kata manismu terlahir mung gawe aku cidro
getun tak roso, ra iso tak terimo
aku tok apusi, atiku loro

dasare mulut sales, omongane luwes
kau buat aku tertipu dengan omongan manismu
aduh sayang, seribu sayang
manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

bodohku iki gampang tok apusi
mbendino kowe janji wes mesti mok ingkari
due hobi kok ngapusi, senengane ngumbar janji
ra rumungso dienteni malah kowe sing mblenjani

tak yakinke atiku koe tulus ro aku
nanging faktane bedo, kowe ngejak suluyo
tega nggandeng wong liyo ning ngarepe moto
jebul kowe tukang kibul amung gawe ati loro

dasare mulut sales, omongane luwes
kau buat aku tertipu dengan omongan manismu
aduh sayang, seribu sayang
manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

dasare mulut sales, omongane luwes
kau buat aku tertipu dengan omongan manismu
aduh sayang, seribu sayang
manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

Baca Juga : Lirik Lagu Linak Litu Linggo Lico - Nella Kharisma