Lirik Lagu Lali Lalian - Lisa


Lirik Lagu Lali Lalian - Lisa

Lirik Lisa - Lali-Lalian


Title : Lali Lalian
Artist : Lisa
Songwriter : Bang Je
Album : Kolaborasi Kendang Kempul Etnic
Label : Sandi Records

Lirik Lali Lalian


raino bengi dewekan mangu-mangu
kerono susah ati hang isun lakoni
paran maning kadung wis wayah dalu
sing kuwat nyonggo lorone ati

jalarane fitnah sing ono bukti
gampang percoyo ugo riko ugemi
padahal bengen ngomong welas temenanan
sing weruho riko lali ring mburian

saikine riko wes suloyo
sing arep maning lali-lalian
prandane bengen riko janji
welas tumekane pati
kok nyatane disulayani

raino bengi dewekan mangu-mangu
kerono susah ati hang isun lakoni
paran maning kadung wis wayah dalu
sing kuwat nyonggo lorone ati

jalarane fitnah sing ono bukti
gampang percoyo ugo riko ugemi
padahal bengen ngomong welas temenanan
sing weruho riko lali ring mburian

saikine riko wes suloyo
sing arep maning lali-lalian
prandane bengen riko janji
welas tumekane pati
kok nyatane disulayani
kok nyatane disulayani

Baca Juga : Lirik Lagu Natasya - Mendem Cinta