Lirik Lagu Konco Opo Rabi - Salsa Kirana

Lirik Lagu "Konco Opo Rabi" dari Salsa Kirana. Lagu ini di ciptakan oleh R. Husin Albana. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Konco Opo Rabi - Salsa Kirana

Lirik Salsa Kirana - Konco Opo Rabi


Title : Konco Opo Rabi
Artist : Salsa Kirana
Songwriter : R. Husin Albana
Album : Single
Label : Kaisar Records

Lirik Konco Opo Rabi


milih koncoan opo rabi
rasah kedawan yen aku mbok tresnani
tak jalok kowe ra bakal mblenjani
ben iso selawase aku mbok duweni

milih koncoan opo rabi
yen ndang di jalok yen tresnoku mbok gandoli
rasah kesuwen mantene ben ndang dikipasi
jejer lungguh kwade berbunga rasaning ati

yen pancen karo aku tresno tenan
mending ndang mantenan
wes ora usah kakean haluan
mergo biso ngabar lan kedawan

rasah cilik ati bondo dunyo
kabeh biso direkoso
yen wes mantep anggone bebrayan
nadyan kahanan ora dadi halangan

buktine yen pancen ono katresnan
janur melengkung yen uwes dipasang
atine pating gumebyar
tamune dahar diramekno gendhing lan koploan

saiki mileh wae koncoan opo rabi
rasah bimbang mantep ning njero ati

milih koncoan opo rabi
rasah kedawan yen aku mbok tresnani
tak jalok kowe ra bakal mblenjani
ben iso selawase aku mbok duweni

milih koncoan opo rabi
yen ndang di jalok yen tresnoku mbok gandoli
rasah kesuwen mantene ben ndang dikipasi
jejer lungguh kwade berbunga rasaning ati

yen pancen karo aku tresno tenan
mending ndang mantenan
wes ora usah kakean haluan
mergo biso ngabar lan kedawan

rasah cilik ati bondo dunyo
kabeh biso direkoso
yen wes mantep anggone bebrayan
nadyan kahanan ora dadi halangan

buktine yen pancen ono katresnan
janur melengkung yen uwes dipasang
atine pating gumebyar
tamune dahar diramekno gendhing lan koploan

saiki mileh wae koncoan opo rabi
rasah bimbang mantep ning njero ati

milih koncoan opo rabi
rasah kedawan yen aku mbok tresnani
tak jalok kowe ra bakal mblenjani
ben iso selawase aku mbok duweni

milih koncoan opo rabi
yen ndang di jalok yen tresnoku mbok gandoli
rasah kesuwen mantene ben ndang dikipasi
jejer lungguh kwade berbunga rasaning ati

Baca Juga : Lirik Lagu Mendem Cinta - Salsa Kirana