Lirik Lagu Jihan Audy - Yowis Sorry

Lirik Lagu "Yowis Sorry" dari Jihan Audy. Lagu ini di ciptakan oleh Danang Danzt. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Lirik Jihan Audy - Yowis Sorry


Title : Yowis Sorry
Artist : Jihan Audy
Songwritter : Danang Danzt
Label : Sakuranada

Lirik Lagu Yowis Sorry


Yowis sorry ora niat ngelarani
Ati iki wes ono sing nduweni
Ketimbang mengko kowe sing loro
Mendingan saiki kowe lungo

Yowis sorry kesel aku ngandani
Ati iki ora bakal tak bagi
Ra bakal atiku keno gudo
Aku tetep setyo ora gampang leno

Bola bali aku ngandani aku ra ngapusi
Yen aku iki uwes ono sing nduweni
Mbok ojo nyeraki lan ojo nyenengi
Ketimbang loro ati aku ra pengen ngerti

Yen aku ngadoh kowe tulung ojo nyerak
Aku ra goroh bojoku luweh galak
Yen aku wegah tulung kowe ojo mekso
Opo yo susah golek tresno sing liyo

Yowis sorry ora niat ngelarani
Ati iki wes ono sing nduweni
Ketimbang mengko kowe sing loro
Mendingan saiki kowe lungo

Yowis sorry kesel aku ngandani
Ati iki ora bakal tak bagi
Ra bakal atiku keno gudo
Aku tetep setyo ora gampang leno

Kowe uwes ojo nawani tresno sing keloro
Mergo aku iki raiso ngelarani bojo
Mbok yo wes mandek yen ono dalan rusak
Ojo mikir cendek timbang akhire ra penak

Kowe ojo seneng dadi barang payu
Mergo nguyak ben dadi uwong ketelu
Becik ketitik olo mesti ketoro
Ojo dumeh tau disio njur seneng gudo

Yowis sorry ora niat ngelarani
Ati iki wes ono sing nduweni
Ketimbang mengko kowe sing loro
Mendingan saiki kowe lungo

Yowis sorry kesel aku ngandani
Ati iki ora bakal tak bagi
Ra bakal atiku keno gudo
Aku tetep setyo ora gampang leno

Wes ojo ganggu aku aku ra bakal kerayu
Maaf aku wes payu
Saiki lalekno aku guwangen kuwi rosomu
Aku du jodohmu

Yowis sorry ora niat ngelarani
Ati iki wes ono sing nduweni
Ketimbang mengko kowe sing loro
Mendingan saiki kowe lungo

Yowis sorry kesel aku ngandani
Ati iki ora bakal tak bagi
Ra bakal atiku keno gudo
Aku tetep setyo ora gampang leno

Yowis sorry ora niat ngelarani
Ati iki wes ono sing nduweni
Ketimbang mengko kowe sing loro
Mendingan saiki kowe lungo

Yowis sorry kesel aku ngandani
Ati iki ora bakal tak bagi
Ra bakal atiku keno gudo
Aku tetep setyo ora gampang leno

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Rindu Dalam Luka

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053