Lirik Lagu Gulu Pedot - Yulia Rahman & Ady

Lirik Lagu "Gulu Pedot" dari Yulia Rahman. Lagu ini di ciptakan oleh Koming. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Gulu Pedot - Yulia Rahman & Ady

Lirik Yulia Rahman & Ady - Gulu Pedot


Title : Gulu Pedot
Artist : Yulia Rahman & Ady
Songwriter : Koming
Album : RGS Super Dankduth Live In Ponorogo
Label : Aini Records

Lirik Gulu Pedot


iku watu yen cilik arane pasir
watu kampang keri ono ing pinggir
lagi ketemu aku wis kroso naksir
klisikan koyo kelangan pikir

wit kelapa kuwi arane gelugu
disigari diporo dadi pitu
saben dino aku ra biso turu
kangen ndiko ngomong ora kewektu

aring aring mbakar gedhang nganggo geni
sampek kuru awakku iki mikiri
gedhang rojo sak tundun dipangan codot
timbang wurung aluwung guluku pedot

godhong sawi diurap karo kelopo
ati iki estune mung kanggo riko
gedhang rojo sak tundun dipreteli
yen ra percoyo bedahen dodo iki

iku watu yen cilik arane pasir
watu kampang keri ono ing pinggir
lagi ketemu aku wis kroso naksir
klisikan koyo kelangan pikir

wit kelapa kuwi arane gelugu
disigari diporo dadi pitu
saben dino aku ra biso turu
kangen ndiko ngomong ora kewektu

aring aring mbakar gedhang nganggo geni
sampek kuru awakku iki mikiri
gedhang rojo sak tundun dipangan codot
timbang wurung aluwung guluku pedot

godhong sawi diurap karo kelopo
ati iki estune mung kanggo riko
gedhang rojo sak tundun dipreteli
yen ra percoyo bedahen dodo iki

iku watu yen cilik arane pasir
watu kampang keri ono ing pinggir
lagi ketemu aku wis kroso naksir
klisikan koyo kelangan pikir

wit kelapa kuwi arane gelugu
disigari diporo dadi pitu
saben dino aku ra biso turu
kangen ndiko ngomong ora kewektu

aring aring mbakar gedhang nganggo geni
sampek kuru awakku iki mikiri
gedhang rojo sak tundun dipangan codot
timbang wurung aluwung guluku pedot

godhong sawi diurap karo kelopo
ati iki estune mung kanggo riko
gedhang rojo sak tundun dipreteli
yen ra percoyo bedahen dodo iki

timbang wurung aluwung guluku pedot
yen ra percoyo bedahen dodo iki
timbang wurung aluwung guluku pedot
yen ra percoyo bedahen dodo iki

timbang wurung aluwung guluku pedot
yen ra percoyo bedahen dodo iki
timbang wurung aluwung guluku pedot
yen ra percoyo bedahen dodo iki

Baca Juga : Lirik Lagu Layang Pedot - Anisa Salma