Lirik Lagu Udan Janji - Eny Sagita

Lirik Lagu Udan Janji - Eny Sagita

Lirik Eny Sagita - Udan Janji


Title : Udan Janji
Artist : Eny Sagita
Songwriter : R. Husein Albana
Album : Ngamen 23
Label : Eny's Production

Lirik Udan Janji


semilir angin dalu sumripit roso ning ati
soyo nambahi roso kasmaran iki
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
nanging raono teko nugemi janjimu

padange rembulan sing ngancani sepiku
suwi ngenteni raono tekamu
pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
nangis netes eluhku, geloning atiku

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu

semilir angin dalu sumripit roso ning ati
soyo nambahi roso kasmaran iki
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
nanging raono teko nugemi janjimu

padange rembulan sing ngancani sepiku
suwi ngenteni raono tekamu
pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
nangis netes eluhku, geloning atiku

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu

ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu

Baca Juga : Lirik Lagu Eny Sagita - Korban Janji