Lirik Lagu Rose Octavia - Ojo Riko Gawe Loro

Lirik Lagu "Ojo Riko Gawe Loro" dari Rose Octavia. Lagu ini di ciptakan oleh Didy Adiantho. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Rose Octavia - Ojo Riko Gawe Loro

Lirik Rose Octavia - Ojo Riko Gawe Loro


Title : Ojo Riko Gawe Loro
Artist : Rose Octavia
Songwriter : Didy Adiantho
Album : Pop Ethnic Banyuwangian
Label : BW Record

Lirik Lagu Ojo Riko Gawe Loro


sakat isun urip bareng riko
urip isun roso sing sio sio
isun biso mbuyang roso susah
isun biso mbuyang keluh gesah

sun pingin roso iki ono
saben dino tanpo riko suluyo

sun jaluk riko setiap saat ono
sun arep riko setiap saat setyo
ngancani sedawan dino

ojo riko gawe loro
ati iki yo mung kanggo riko
isun sing bakal molah maleh
roso demen isun tetep nong riko

sampek sedawan dawane jaman
sampek sadawane nyowo iki

sakat isun urip bareng riko
urip isun roso sing sio sio
isun biso mbuyang roso susah
isun biso mbuyang keluh gesah

sun pingin roso iki ono
saben dino tanpo riko suluyo

sun jaluk riko setiap saat ono
sun arep riko setiap saat setyo
ngancani sedawan dino

ojo riko gawe loro
ati iki yo mung kanggo riko
isun sing bakal molah maleh
roso demen isun tetep nong riko

sampek sedawan dawane jaman
sampek sadawane nyowo iki

ojo riko gawe loro
ati iki yo mung kanggo riko
isun sing bakal molah maleh
roso demen isun tetep nong riko

sampek sedawan dawane jaman
sampek sadawane nyowo iki

Baca Juga : Lirik Lagu Enget Riko - Jihan Audy