Lirik Riska Wulan - Kasmaran


Title : Kasmaran
Artist : Riska Wulan
Songwriter : Cyput Bonjels
Label : Khatulistiwa Record

Lirik Lagu Kasmaran


kasmaran hang sun rasakaken
sing sempurno koyo hang sun karepaken
apuwo kari gedigi
nduwe demenan mesti ngeloro ati
apuwo gedigi
mesti ngeloro ati

kasmaran hang sun rasakaken
sing sempurno koyo hang sun karepaken
apuwo kari gedigi
nduwe demenan mesti ngeloro ati
apuwo gedigi
mesti ngeloro ati

Baca Juga : Lirik Lagu Edot Arisna - Montro Tresno