Lirik Lagu Riska Wulan - Kasmaran

Lirik Lagu Riska Wulan - Kasmaran

Lirik Riska Wulan - Kasmaran


Title : Kasmaran
Artist : Riska Wulan
Songwriter : Cyput Bonjels
Label : Khatulistiwa Record

Lirik Lagu Kasmaran


kasmaran hang sun rasakaken
sing sempurno koyo hang sun karepaken
apuwo kari gedigi
nduwe demenan mesti ngeloro ati
apuwo gedigi
mesti ngeloro ati

kasmaran hang sun rasakaken
sing sempurno koyo hang sun karepaken
apuwo kari gedigi
nduwe demenan mesti ngeloro ati
apuwo gedigi
mesti ngeloro ati

ho .. oo .. ho ..
ho .. ho .. ho .. oo .. ho ..

mulo welas sing keneng di pokso
dung sing ono wene wene asmoro
sun sadari sakikine
sun pungkasi angen lan welase

mergo welas hang nyoto ono
mung gawe atinisun loro

kasmaran hang sun rasakaken
sing sempurno koyo hang sun karepaken
apuwo kari gedigi
nduwe demenan mesti ngeloro ati
apuwo gedigi
mesti ngeloro ati

===INTRO===

mulo welas sing keneng di pokso
dung sing ono wene wene asmoro
sun sadari sakikine
sun pungkasi angen lan welase

mergo welas hang nyoto ono
mung gawe atinisun loro

mulo welas sing keneng di pokso
dung sing ono wene wene asmoro
sun sadari sakikine
sun pungkasi angen lan welase

mergo welas hang nyoto ono
mung gawe atinisun loro
mung gawe atinisun loro

Baca Juga : Lirik Lagu Edot Arisna - Montro Tresno