Lirik Lagu PasSelo - Ngeliyo

Lirik Lagu "Ngeliyo" dari PasSelo. Lagu ini merupakan lagu Hiphop Dangdut Jawa. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Lirik PasSelo - Ngeliyo


Title : Ngeliyo
Artist : PasSelo
By : PasSelo
Genre : Hiphop Dangdut Jawa

Lirik Lagu Ngeliyo - PasSelo


lorone ati bagai tertusuk duri
arep obah dadi males awakku iki lemes
raiso sambat aku mencoba kuat
nanging malah tambah loro kelingan kowe ngeliyo

nandur kembang malah tukule brambang
gawe mripat iki nangis ati tansah keiris iris
ora nyongko kowe milih wong liyo
padahal aku sing selalu ono ra tau nggawe kowe loro

yen pancen ngene balesanmu
aku mung iso pasrah
tak tangisono
kuwi wis dadi karepmu

janji setio saiki mung dadi cerito
mergo kowe malah milih wong liyo
ora perduli kepiye perasaanku iki
neng ngarepe moto kowe malah ngeliyo

wis kadung tresno aku di gawe loro
opo salahku iki kok kowe ninggal lungo
nyesek neng njero ati aku wis cinta mati
padahal aku tulus kowe malah nglarani

bab di larani jane aku wis kebal
nanging aku ro kowe kadung terlalu dalam
jujur aku ra kuat nglakoni tresno iki
aku kudu ngrasakke sliramu mbagi ati

janji setio saiki mung dadi cerito
mergo kowe malah milih wong liyo
ora perduli kepiye perasaanku iki
neng ngarepe moto kowe malah ngeliyo

bubur kacang ijo campur ketan ireng
ajur njobo njero mikir kowe dadi cumleng
pilih mangan sego tinimbang mangan roti
ra nyongko kowe tego janjimu tok blenjani

tresno tenanan malah mbok nggo dolanan
atiku ora gampang nompo iki kahanan
kudu ikhlas ngalekke tak kubur dalam dalam
mugo iki terakhir ngalami kegagalan

yen pancen ngene balesanmu
aku mung iso pasrah
tak tangisono
kuwi wis dadi karepmu

janji setio saiki mung dadi cerito
mergo kowe malah milih wong liyo
ora perduli kepiye perasaanku iki
neng ngarepe moto kowe malah ngeliyo

janji setio saiki mung dadi cerito
mergo kowe malah milih wong liyo
ora perduli kepiye perasaanku iki
neng ngarepe moto kowe malah ngeliyo

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Rahma - Kangen

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053