Lirik Lagu Nonna 3in1 - Ngenes Dadi Bojomu

Lirik Lagu "Ngenes Dadi Bojomu" dari Nonna 3in1 ini di ciptakan oleh Wulan Viano. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Lirik Nonna 3in1 - Ngenes Dadi Bojomu


Title : Ngenes Dadi Bojomu
Artist : Nonna 3in1
Songwriter : Wulan Viano
Label : BW Record

Lirik Ngenes Dadi Bojomu


Mbok mbok mbok duh kepiye nasibku
Nemu bojo kok soro uripku
Wes ora tau sholat karepe mung sahwat
Karo seneng ngongkon minggat

Pak pak pak kudu piye caramu
Nduwe rabi gur nguras dunyamu
Tak rewangi mbendino nyambi buruh kerjo
Yo sik kurang wae gawe blonjo

Wis ra gelem ndungo tapi njaluk urip mulyo
Karepe mung ngopi santai happy saben dino
Wis ra iso ngaji senengane main judi
Sungguh ngenes tenanan aku dadi bojomu

Pancene mbiyen ku ngidam sliramu
Mergo di pelet awakmu
Salah kedaden aku sampek ngedol sawahku
Gawe ragate sliramu mbandani kekarepanmu
Sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

Mbok mbok mbok duh kepiye nasibku
Nemu bojo kok soro uripku
Wes ora tau sholat karepe mung sahwat
Karo seneng ngongkon minggat

Pak pak pak kudu piye caramu
Nduwe rabi gur nguras dunyamu
Tak rewangi mbendino nyambi buruh kerjo
Yo sik kurang wae gawe blonjo

Wis ra gelem ndungo tapi njaluk urip mulyo
Karepe mung ngopi santai happy saben dino
Wis ra iso ngaji senengane main judi
Sungguh ngenes temenan aku dadi bojomu

Pancene mbiyen ku ngidam sliramu
Mergo di pelet awakmu
Salah kedaden aku sampek ngedol sawahku
Gawe ragate sliramu mbandani kekarepanmu
Sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

*rap
Wis ra gelem ndungo tapi njaluk mulyo
Karepe mung santai ngopi saben dino
Wis ra iso ngaji pintere mung judi
Ngenes temenan aku dadi bojomu

Pancene mbiyen ku ngidam sliramu
Mergo di pelet awakmu
Salah kedaden aku sampek ngedol sawahku
Gawe ragate sliramu mbandani kekarepanmu
Sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

Baca Juga : Lirik Lagu LUPUS (Lupain Pacar Utamakan Selingkuh) - Nonna 3in1

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053