Lirik Lagu Natasya - Mendem Cinta

Lirik Lagu "Mendem Cinta" dari Natasya. Lagu ini di ciptakan oleh R. Husein Albana. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Natasya - Mendem Cinta

Lirik Natasya - Mendem Cinta


Title : Mendem Cinta
Artist : Natasya
Songwriter : R. Husein Albana
Album : New Arista Bintang Nusantara
Label : Sakuranada

Lirik Lagu Mendem Cinta


yen wis ndem ndeman roso tresno
wes ra nggagas tenge lan kiwo
tansah kelingan yen kowe adoh
pengen ketemu nadyan sak kedip moto

ngene rasane mendem tresno
jejer kowe adem panas tak roso
rasane dunyo wong loro sing nduwe
lan wong liyo ben ngekos dewe dewe

langite mendung wayah jam telu
ning kene aku ngenteni tekomu
neng cedak bangjo janji ketemu
gelisah batinku maklum aku rindu

udan gerimis mbarengi tekomu
nyawang esemmu sumer awakku
sorot mripatmu gawe ati bungah
ngene rasane yen lagi mendem cinta

udane teko mbok payungi aku
nganggo jaketmu mesra rangkulanmu
ancen tresno wes ngono kae
gulo jowo rasane dadi cokelat

yen wis ndem ndeman roso tresno
wes ra nggagas tenge lan kiwo
tansah kelingan yen kowe adoh
pengen ketemu nadyan sak kedip moto

ngene rasane mendem tresno
jejer kowe adem panas tak roso
rasane dunyo wong loro sing nduwe
lan wong liyo ben ngekos dewe dewe

langite mendung wayah jam telu
ning kene aku ngenteni tekomu
neng cedak bangjo janji ketemu
gelisah batinku maklum aku rindu

udan gerimis mbarengi tekomu
nyawang esemmu sumer awakku
sorot mripatmu gawe ati bungah
ngene rasane yen lagi mendem cinta

udane teko mbok payungi aku
nganggo jaketmu mesra rangkulanmu
ancen tresno wes ngono kae
gulo jowo rasane dadi cokelat

yen wis ndem ndeman roso tresno
wes ra nggagas tenge lan kiwo
tansah kelingan yen kowe adoh
pengen ketemu nadyan sak kedip moto

ngene rasane mendem tresno
jejer kowe adem panas tak roso
rasane dunyo wong loro sing nduwe
lan wong liyo ben ngekos dewe dewe

yen wis ndem ndeman roso tresno
wes ra nggagas tenge lan kiwo
tansah kelingan yen kowe adoh
pengen ketemu nadyan sak kedip moto

ngene rasane mendem tresno
jejer kowe adem panas tak roso
rasane dunyo wong loro sing nduwe
lan wong liyo ben ngekos dewe dewe

Baca Juga : Lirik Lagu Natasya - Ketipu Kamu