Lirik Lagu Langit Bumi Saksine - Windy Antika feat Ilux

Lirik Lagu "Langit Bumi Saksine" dari Windy Antika. Lagu ini di ciptakan oleh Ilux. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Langit Bumi Saksine - Windy Antika feat Ilux

Lirik Lagu Langit Bumi Saksine


Title : Langit Bumi Saksine
Artist : Windy Antika feat Ilux
Songwriter : Ilux
Album : Bara Wangi Music
Label : BW Records

Lirik Korbane Morotuo


seng biso sun pahami
riko tego medot taline asmoro
seng sanggup sun ngerteni
riko tego ninggalno ambi wong liyo

bengen riko ngomong dewek
bakal bareng selawase
nyatane kok gawe ngene
janji urip sampek mati
seng bakal biso ngelali

langit bumi iki dadi saksine (dadi saksine)
tuluse welas isun iki nong njro ati
isun seng ngiro bakal koyo gedigi
wong tuwek isun seng biso ngrestui

langit bumi iki dadi saksine (dadi saksine)
tuluse welas isun iki nong njro ati
masio saiki seng biso dadi siji
sun pastekno welas iki sampek mati

seng biso sun pahami
riko tego medot taline asmoro
seng sanggup sun ngerteni
riko tego ninggalno ambi wong liyo

bengen riko ngomong dewek bakal bareng selawase
nyatane kok gawe ngene
janji urip sampek mati, seng bakal biso ngelali

langit bumi iki dadi saksine (dadi saksine), tuluse welas isun iki nong njro ati
isun seng ngiro bakal koyo gedigi, wong tuwek isun seng biso ngrestui
langit bumi iki dadi saksine (dadi saksine), tuluse welas isun iki nong njro ati
masio saiki seng biso dadi siji, sun pastekno welas iki sampek mati

Baca Juga : Lirik Lagu Online Cinta - Windy Antika