Lirik Lagu Laki Kejem ( LAKJEM ) - Dian Anic


Lirik Lagu Laki Kejem ( LAKJEM ) - Dian Anic

Lirik Dian Anic - LAKJEM (Laki Kejem)


Title : Laki Kejem ( LAKJEM )
Artist : Dian Anic
Songwriter : Dedi Nataz
Genre : Dangdut Tarling

Lirik Laki Kejem (LAKJEM)


langka senenge langka enake
sun duwe laki kejem sifate
sakit tek obati pegel tek pijiti
balesan sampean sering nyakiti

bli keitungan sun di gebugi
kaya satoan ning mata laki
mangkele ning jaba sewote ning umah
sun rabine sampean kanggo sasaran

dumeh sampean anake wong sugih
kejem pisan sampean merasa lebih
ning jero umah gawani wadonan
sengaja gawe kula mati kelaran

duh kakang
kula wis ora tahan

bli keitungan sun di gebugi
kaya satoan ning mata laki
mangkele ning jaba sewote ning umah
sun rabine sampean kanggo sasaran

dumeh sampean anake wong sugih
kejem pisan sampean merasa lebih
ning jero umah gawani wadonan
sengaja gawe kula mati kelaran

duh kakang
kula wis ora tahan

langka senenge langka enake
sun duwe laki kejem sifate
sakit tek obati pegel tek pijiti
balesan sampean sering nyakiti

bli keitungan sun di gebugi
kaya satoan ning mata laki
mangkele ning jaba sewote ning umah
sun rabine sampean kanggo sasaran

Baca Juga : Lirik Lagu Dian Anic - Batur Guyonan