Lirik Lagu Intan Rahma - Kangen

Lirik Lagu "Kangen" dari Intan Rahma ini di ciptakan oleh Danangdanzt. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Intan Rahma - Kangen

Lirik Intan Rahma - Kangen


Title : Kangen
Artist : Intan Rahma
Songwriter : Danangdanzt
Label : DanangDanzt Music Production

Lirik Kangen - Intan Rahma


Wis nganti numpuk roso kangen iki
Suwe ra petok opo kowe wes lali
Adoh neng moto cerak neng ati
Kapan kowe teko ku setyo ngenteni

Senajan mung sedelo tekamu keno go tombo
Tombo kangen neng atiku wis suwe ora ketemu
Ojo lali karo aku ojo lali ro omahmu
Tetepo jogo atiku senajan adoh paranmu

Neng kene ku mung iso ndungo
Setiamu bakal tak jogo
Kuncine podo le percoyo
Ojo pisan gawe kuciwo

Nahan rindu rasane loro
Pengen petok adoh neng moto
Suaramu sing keno nggo tombo
Tombo kangen neng njero dodo

Wes kowe ojo pisan miker
Yakin dadi siji yen wis takdir
Bakal tak tunggu senajan suwe
Noto urip bareng selawase

Senajan mung sedelo tekamu keno go tombo
Tombo kangen neng atiku wis suwe ora ketemu
Ojo lali karo aku ojo lali ro omahmu
Tetepo jogo atiku senajan adoh paranmu

Wis nganti numpuk roso kangen iki
Suwe ra petok opo kowe wes lali
Adoh neng moto cerak neng ati
Kapan kowe teko ku setyo ngenteni

Senajan mung sedelo tekamu keno go tombo
Tombo kangen neng atiku wis suwe ora ketemu
Ojo lali karo aku ojo lali ro omahmu
Tetepo jogo atiku senajan adoh paranmu

Senajan mung sedelo tekamu keno go tombo
Tombo kangen neng atiku wis suwe ora ketemu
Ojo lali karo aku ojo lali ro omahmu
Tetepo jogo atiku senajan adoh paranmu

Baca Juga : Lirik Lagu Dalane Pisahan - Intan Rahma