Lirik Lagu Happy Asmara - Kepranan

Lirik Lagu Happy Asmara - Kepranan


Lirik Happy Asmara - Kepranan


Title : Kepranan
Artist : Happy Asmara
Album : Single
Label : Pelita Utama

Lirik Lagu Kepranan


kepranan jroning atiku
nalikane pisanan ketemu
dasar prio kang sembodo
wicaksono lan lego ing karyo

kepranan solah bawane
nyoto lantip wasising wicoro
wirogo sarto wiromo
nyoto sliramu priyo kang sulistyo

jroning batin tuwuh roso tresno
kang soyo ngremboko
rino kelawan wengi sliramu tak anti anti
wong bagus tak impi impi

soko sorote netromu
yen ra selak sak jroning batinku
ra luput panggrahitanmu
ono tresno sak jroning atiku

kepranan jroning atiku
nalikane pisanan ketemu
dasar prio kang sembodo
wicaksono lan lego ing karyo

kepranan solah bawane
nyoto lantip wasising wicoro
wirogo sarto wiromo
nyoto sliramu priyo kang sulistyo

jroning batin tuwuh roso tresno
kang soyo ngremboko
rino kelawan wengi sliramu tak anti anti
wong bagus tak impi impi

soko sorote netromu
yen ra selak sak jroning batinku
ra luput panggrahitanmu
ono tresno sak jroning atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Dirabi Mantan

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.