Lirik Lagu Happy Asmara - Kepranan

Lirik Lagu "Kepranan" dari Happy Asmara. Lagu ini merupakan lagu dengan bahasa jawa. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Happy Asmara - Kepranan

Lirik Happy Asmara - Kepranan


Title : Kepranan
Artist : Happy Asmara
Album : Single
Label : Pelita Utama

Lirik Lagu Kepranan


kepranan jroning atiku
nalikane pisanan ketemu
dasar prio kang sembodo
wicaksono lan lego ing karyo

kepranan solah bawane
nyoto lantip wasising wicoro
wirogo sarto wiromo
nyoto sliramu priyo kang sulistyo

jroning batin tuwuh roso tresno
kang soyo ngremboko
rino kelawan wengi sliramu tak anti anti
wong bagus tak impi impi

soko sorote netromu
yen ra selak sak jroning batinku
ra luput panggrahitanmu
ono tresno sak jroning atiku

kepranan jroning atiku
nalikane pisanan ketemu
dasar prio kang sembodo
wicaksono lan lego ing karyo

kepranan solah bawane
nyoto lantip wasising wicoro
wirogo sarto wiromo
nyoto sliramu priyo kang sulistyo

jroning batin tuwuh roso tresno
kang soyo ngremboko
rino kelawan wengi sliramu tak anti anti
wong bagus tak impi impi

soko sorote netromu
yen ra selak sak jroning batinku
ra luput panggrahitanmu
ono tresno sak jroning atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Dirabi Mantan