Lirik Lagu Hana Monina - Nang Mantene Mantan

Lirik Lagu Hana Monina - Nang Mantene Mantan


Lirik Hana Monina - Nang Mantene Mantan


Title : Nang Mantene Mantan
Artist : Hana Monina
Songwriter : Marsono (Boleng)
Album : Duta Gramedia
Label : Rajawali Mitra Musik

Lirik Nang Mantene Mantan


wes nem tahun aku ngenteni
sliramu nganti saiki
banjur kowe malah golek ganti

duh gusti kepiye iki
ora nyono aku ra ngiro
arep sambat nanging karo sopo

opo mergo bondo lan dunyo
kowe tego golek wanita liyo
iso nembang ra isu nyuling
iso nyawang ra iso nyanding

yen aku teko neng mantenanmu
brebes mili eluh neng pipi
opo iki garise gusti
aku ra biso nduweni

duh gusti kepiye iki
ora nyono aku ra ngiro
arep sambat nanging karo sopo

opo mergo bondo lan dunyo
kowe tego golek wanita liyo
iso nembang ra isu nyuling
iso nyawang ra iso nyanding

yen aku teko neng mantenanmu
brebes mili eluh neng pipi
opo iki garise gusti
aku ra biso nduweni

Baca Juga : Lirik Lagu Hana Monina - Ninja Opo Vespa

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.