Lirik Lagu Hana Monina - Nang Mantene Mantan

Lirik Lagu "Nang Mantene Mantan" dari Hana Monina. Lagu ini di ciptakan oleh Marsono (Boleng). Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Hana Monina - Nang Mantene Mantan

Lirik Hana Monina - Nang Mantene Mantan


Title : Nang Mantene Mantan
Artist : Hana Monina
Songwriter : Marsono (Boleng)
Album : Duta Gramedia
Label : Rajawali Mitra Musik

Lirik Nang Mantene Mantan


wes nem tahun aku ngenteni
sliramu nganti saiki
banjur kowe malah golek ganti

duh gusti kepiye iki
ora nyono aku ra ngiro
arep sambat nanging karo sopo

opo mergo bondo lan dunyo
kowe tego golek wanita liyo
iso nembang ra isu nyuling
iso nyawang ra iso nyanding

yen aku teko neng mantenanmu
brebes mili eluh neng pipi
opo iki garise gusti
aku ra biso nduweni

duh gusti kepiye iki
ora nyono aku ra ngiro
arep sambat nanging karo sopo

opo mergo bondo lan dunyo
kowe tego golek wanita liyo
iso nembang ra isu nyuling
iso nyawang ra iso nyanding

yen aku teko neng mantenanmu
brebes mili eluh neng pipi
opo iki garise gusti
aku ra biso nduweni

Baca Juga : Lirik Lagu Hana Monina - Ninja Opo Vespa