Lirik Della Monica - Muspro


Title : Muspro
Artist : Della Monica
Songwriter : Koming
Album : Tanpo Sebab
Label : Khatulistiwa Record

Lirik Lagu Muspro


mesti baen sing biso
manuk miber seriwi siji
pasti teblok lan bundas
mergo sing kuat nerak angin

percumo isun kuati
dung riko sing milu ndekengi
sing bakal biso langgeng
melakune welas iki

apuwo riko sing biso mayungi
welas hang suci iki
teko panase srengete srengenge
sampek garing merkingking

apuwo riko sing gelem dandani
rusake welas iki
koyo sengojo dililakeno
welas iki dadine muspro

mesti baen sing biso manuk miber seriwi siji
pasti teblok lan bundas mergo sing kuat nerak angin
percumo isun kuati dung riko sing milu ndekengi
sing bakal biso langgeng melakune welas iki

apuwo riko sing biso mayungi welas hang suci iki
teko panase srengete srengenge sampek garing merkingking
apuwo riko sing gelem dandani rusake welas iki
koyo sengojo dililakeno, welas iki dadine muspro

apuwo riko sing biso mayungi welas hang suci iki
teko panase srengete srengenge sampek garing merkingking
apuwo riko sing gelem dandani rusake welas iki
koyo sengojo dililakeno, welas iki dadine muspro

Baca Juga : Lirik Lagu Della Monica - Ngumbar Restune