Lirik Lagu Ati Ambyar - Didi Kempot


Lirik Lagu Ati Ambyar - Didi Kempot

Lirik Didi Kempot - Ati Ambyar


Title : Ati Ambyar
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lyrics Ati Ambyar


pacarku atine wes ambyar
duwe aku iseh golek sing anyar
jarene cinta ternyata kau nakal
rayuanmu rayuan gombal gombal

pacarku pancene ra cetho
wes tukar cincin malah ninggal lungo
lali janjine naliko semono
neng alun alun kutho solo

titetono besok kowe dadi opo
potonganmu koyo utes neko neko
koyo ngopo yen kowe di gawe gelo
loro ati di tambani ora biso

wes sak karepmu sak bahagiamu
aku iso golek liyane kowe

pacarku atine wes ambyar
duwe aku iseh golek sing anyar
jarene cinta ternyata kau nakal
rayuanmu rayuan gombal gombal

pacarku pancene ra cetho
wes tukar cincin malah ninggal lungo
lali janjine naliko semono
neng alun-alung kutho solo

titetono besok kowe dadi opo
potonganmu koyo utes neko neko
koyo ngopo yen kowe digawe gelo
loro ati ditambani ora biso

wes sak karepmu sak bahagiamu
aku iso golek liyane kowe

pacarku atine wes ambyar
duwe aku iseh golek sing anyar
jarene cinta ternyata kau nakal
rayuanmu rayuan gombal gombal

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Sawangen