Lirik Lagu Wedi Rabi - RapX feat SKA 86

Lirik Lagu "Wedi Rabi" dari RapX feat SKA 86 ini di ciptakan oleh Opx RapX. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Wedi Rabi - RapX feat SKA 86

Title : Wedi Rabi
Artist : RapX feat SKA 86
Songwriter : Opx RapX
Label : BW Record

Lirik Lagu Wedi Rabi


Dik opo kowe ngerteni ati iki
Karep marang kowe
Sepurane dik ra pingin ku ninggalke
Medot dalan katresnan iki

Yo wes cen tak cubo nglakoni lan nuruti
Nanging ati iki ora keneng di apusi
Yen tak truske malah aku mesake kowe
di dohi emakmu dadi anak ra di daku

Mending kita pisah
ku moh soro uripmu

Sak tenane uripku ku raiso mutusi
Sing di karepi ati

Ra bakalan lali aku akan cintamu
Iseh tresno sak jroning marang atimu
Ra bakalan lali aku akan dirimu
Yang pernah singgah di hatiku

Udu polahe aku wedi rabi dik
Mergane aku iki wong ora nduwe
Maklum wae wong tuomu ra bakal setuju
Nanging tresnoku tetap abadi

Dik opo kowe ngerteni ati iki
Karep marang kowe
Sepurane dik ra pingin ku ninggalke
Medot dalan katresnan iki

Aku tak cerito opo'o aku ngene
Simpulkan sendiri bene kowe kuat ati
Kowe kudu trimo ati ra nrimo
Pancen ki dalane yo wes bene ikhlas wae
Yen rabi tapi ra no sing gelem dadi wali

Ra bakalan lali aku akan cintamu
Iseh tresno sak jroning marang atimu
Ra bakalan lali aku akan dirimu
Yang pernah singgah di hatiku

Udu polahe aaku wedi rabi dik
Mergane aku iki wong ora nduwe
Maklum wae wong tuomu ra bakal setuju
Nanging tresnoku tetap abadi

Nanging tresnoku tetap abadi
Nanging tresnoku tetap abadi

Kowe wong sugih aku iseh koyo ngene
Wong tuomu ra bakalan nerimake

Baca Juga : Lirik Lagu Pingin Tak Racuni - Nella Kharisma