Lirik Lagu Vita Alvia - Nggrangsang

Lirik Lagu "Nggrangsang" dari Vita Alvia. Lagu ini di ciptakan oleh Buleng / Garenk. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Vita Alvia - Nggrangsang

Lirik Vita Alvia - Nggrangsang


Title : Nggrangsang
Artist : Vita Alvia
Songwriter : Buleng / Garenk
Album : Bara Wangi Record
Label : BW Record

Lirik Lagu Nggrangsang


Dung bingunge pikiran iki
Ngerasakno lakune urip
Arep takon takon nong sopo
Sopo wong hang sedio nompo

Nong anane urip gedigi
Sun ngarepno welas hang nyoto
Mugo ono wong biso nuntasno
Ngentasno teko urip soro

Nong bengi sepi noring wayah dalu
Ademe angin hang mageh sun roso
Sun ngarep ngarep kapan ndane biso
Sun sing kari kesikso
Sun sing kari nelongso

Gedi cubo ugo wes sun labui
Masio kegudo bakal sun adepi
Kadung pingine biso keturutan
Nemoni dalan padang
Nemoni urip seneng nong ati

Dung bingunge pikiran iki
Ngerasakno lakune urip
Arep takon takon nong sopo
Sopo wong hang sedio nompo

Nong anane urip gedigi
Sun ngarepno welas hang nyoto
Mugo ono wong biso nuntasno
Ngentasno teko urip soro

Nong bengi sepi noring wayah dalu
Ademe angin hang mageh sun roso
Sun ngarep ngarep kapan ndane biso
Sun sing kari kesikso
Sun sing kari nelongso

Gedi cubo ugo wes sun labui
Masio kegudo bakal sun adepi
Kadung pingine biso keturutan
Nemoni dalan padang
Nemoni urip seneng nong ati

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Teraniaya