Lirik Lagu Birune Langit - Nikma Nirmala

Lirik Lagu "Birune Langit" dari Nikma Nirmala. Lagu ini di ciptakan oleh Galank. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Birune Langit - Nikma Nirmala

Lirik Nikma Nirmala - Birune Langit


Title : Birune Langit
Artist : Nikma Nirmala
Songwriter : Galank
Label : 45 Record

Lirik Birune Langit


Birune langit nyanding srengenge
Ombak segoro hang sing ono pedote
Semono ugo janji welas iki
Riko lan isun kanggo selawase

Sepine raino kegowo ring ati
Silire angin mung riko hang ngerteni
Kangen isun nyang sebab unyike
Kang biso nggawe padange dunyo

Sedelo ring angen angen iki
Kepingine isun balik maning
Tapi opo tah isun biso
Mergane riko wes nyanding wong liyo

Birune langit nyanding srengenge
Ombak segoro hang sing ono pedote
Semono ugo janji welas iki
Riko lan isun kanggo selawase

Sepine raino kegowo ring ati
Silire angin mung riko hang ngerteni
Kangen isun nyang sebab unyike
Hang biso nggawe padange dunyo

Sedelo ring angen angen iki
Kepingine isun balik maning
Tapi opo tah isun biso
Mergane riko wes nyanding wong liyo
Mergane riko wes nyanding wong liyo

Baca Juga : Lirik Lagu Nikma Nirmala - Nangis Mesem