Lirik Lagu Nella Kharisma - Udan Janji

Lirik Lagu "Udan Janji" dari Nella Kharisma ini di ciptakan oleh R. Husin Albana. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Lirik Nella Kharisma - Udan Janji


Title : Udan Janji
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : R.Husin Albana
Album : Duta Nirwana Vol. 6 "Cinta Terlarang"
Label : Milady Record

Lirik Udan Janji


Sumilir angin dalu sumeribit keroso neng ati
Soyo nambahi roso kasmaran iki
Pirang pirang bengi tansah tak enteni
Nanging raono teko ngugemi janjimu

Padange rembulan sing ngancani sepiku
Suwi ngenteni raono tekamu
Pirang pirang bengi mung tak sawang langit
Nangis netes eluhku geloning atiku

Raono banyu sing nelesi neng pelataran
Nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
Raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
Nanging mung udan janjimu sing deres gawe gelaning ati

Ojo mung paring janji
Nganti kapan nyekso kangenku
Nganti seprene raono tekamu

Sumilir angin dalu sumeribit keroso neng ati
Soyo nambahi roso kasmaran iki
Pirang pirang bengi tansah tak enteni
Nanging raono teko ngugemi janjimu

Padange rembulan sing ngancani sepiku
Suwi ngenteni raono tekamu
Pirang pirang bengi mung tak sawang langit
Nangis netes eluhku geloning atiku

Raono banyu sing nelesi neng pelataran
Nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
Raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
Nanging mung udan janjimu sing deres gawe gelaning ati

Ojo mung paring janji
Nganti kapan nyekso kangenku
Nganti seprene raono tekamu

Raono banyu sing nelesi neng pelataran
Nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
Raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
Nanging mung udan janjimu sing deres gawe gelaning ati

Ojo mung paring janji
Nganti kapan nyekso kangenku
Nganti seprene raono tekamu

Baca Juga : Lirik Lagu Kangen Mantan - Nella Kharisma

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053