Lirik Lagu Nella Kharisma - Gagal Rabi

Lirik Lagu "Gagal Rabi" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh Bayu G2B. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Lirik Nella Kharisma - Gagal Rabi


Title : Gagal Rabi
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Bayu G2B
Album : Duta Nirwana Vol. 6 "Cinta Terlarang"
Label : Milady Record

Lirik Lagu Gagal Rabi


wes kadung lamaran nyebarke undangan
jebul malah ra sido lunggoh neng pelaminan
ngopo kowe tego medot tali asmoro
demi tresno sing liyo aku mok tinggalno

getun rasane yen pas lagi kelingan
tresno sing tak kerepke kini tinggal kenangan
kari ngenteni tanggale dewe rabi
kowe malah mbatalke gawe tatune ati

wes kadung lamaran nyebarke undangan
jebul malah ra sido lungguh neng pelaminan
ngopo kowe tego medot tali asmoro
demi tresno sing liyo aku mok tinggalno

jane aku kurang opo toh mas ku ngekeki tresno
lamaranmu wes tak tompo pas meh rabi kowe lungo
undangan wes tak sebarke cincin kawin tak siapke
malah tekan dinane kowe tego mbatalke

yen ra gelem tak rabi mending ngomong ket wingi
ojo ngekeki janji sing ra iso mbok lakoni
yen wes ngene iki aku kudu piye
wes kebacot yakin eh jebul dudu jodone

wes kadung lamaran nyebarke undangan
jebul malah ra sido lungguh neng pelaminan
ngopo kowe tego medot tali asmoro
demi tresno sing liyo aku mok tinggalno

opo salahku nganti kowe ninggalke aku
nggawe tatu ning atiku mupuske roso tresnoku

wes kadung lamaran nyebarke undangan
jebul malah ra sido lungguh neng pelaminan
ngopo kowe tego medot tali asmoro
demi tresno sing liyo aku mok tinggalno

wes kadung lamaran nyebarke undangan
jebul malah ra sido lungguh neng pelaminan
ngopo kowe tego medot tali asmoro
demi tresno sing liyo aku mok tinggalno

Baca Juga : Lirik Lagu Ora Sido Rabi - Nella Kharisma ft Ardian

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053