Lirik Lagu Maharani - Selire Welas

Lirik Lagu "Selire Welas" dari Maharani. Lagu ini di ciptakan oleh Teddy UT. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Maharani - Selire Welas

Lirik Maharani - Selire Welas


Title : Selire Welas
Artist : Maharani
Songwriter : Teddy UT
Album : Single
Label : Ravi Management

Lirik Lagu Selire Welas


umpomo biso sun puter dino
sing kepingin ketemu riko
timbang akhire dadi isun lan riko loro
timbang akhire gawe ati nelongso

kawitan isun riko welasi
koyo koyo sing biso keganti
tibane riko tego gawe ati suloyo
isun riko dadekno selire welas riko

getun ngemuli roso ring njero dodo
weruho gedigi bengen riko sun tinggalno
ojo maning maning riko ngelik ngelik ati
sun anggep riko wes ilang teko urip iki

wirang sun terimo mergo uwahe welas riko
wes mati roso ngerasakno welas hang ono

kawitan isun riko welasi
koyo koyo sing biso keganti
tibane riko tego gawe ati suloyo
isun riko dadekno selire welas riko

getun ngemuli roso ring njero dodo
weruho gedigi bengen riko sun tinggalno
ojo maning maning riko ngelik ngelik ati
sun anggep riko wes ilang teko urip iki

getun ngemuli roso ring njero dodo
weruho gedigi bengen riko sun tinggalno
ojo maning maning riko ngelik ngelik ati
sun anggep riko wes ilang teko urip iki

wirang sun terimo mergo uwahe welas riko
wes mati roso ngerasakno welas hang ono
wes mati roso ngerasakno welas hang ono

Baca Juga : Lirik Lagu Pantai Tambakrejo - Ita Maharani