Lirik Lagu Lsista - Kebun Teh Nglinggo

Lirik Lagu "Kebun Teh Nglinggo" dari Lsista ini di ciptakan sendiri oleh LSista. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Lirik LSista - Kebun Teh Nglinggo


Title : Kebun Teh Nglinggo
Artist : LSista
Songwriter : LSista
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Kebun Teh Nglinggo


Kelingan pas dek jaman semono
Kowe lan aku tansah ngerajut asmoro
Roso tresno sing ono ning jero dodo
Tak ucap lathi di sekseni sumilir angin wengi

Ademing howo nentremake roso ning dodo
Puncak bukit ngliggo sing nyakseni lakuning crito
Nanging nangopo kok koyo ngene akhire
Bukit nglinggo ugo ninggal roso cidro

Kelingan biyen sumpah sing tok ucap neng lathi
Nanging nyatane saiki kabeh kuwi ra ono arti
Neng panggonan sing podo kowe ngucapke janji
Nanging nang kene ugo kowe malah mblenjani

Neng kebun teh ngliggo kowe buka cerito
Nangkene ugo kowe gawe bubaring tresno
Nengarep mata kowe gandeng wanita liyo
Katon bungah bahagio tak sawang sing tok roso

Howo adem iki nambah jero tatu neng ati iki
Kelingan tresno suci sing wes mbok blenjani
Kebun teh nglinggo sing ono samigaluh kulon progo
Kang dadi seksi crito lan cidro

Ademing howo nentremake roso ning dodo
Puncak bukit ngliggo sing nyekseni lakuning crito
Nanging nangopo kok koyo ngene akhire
Bukit nglinggo ugo ninggal roso cidro

Tak tompo kanthi ikhlas tulus legowo ati
Kowe uwis nglarani mblenjani kabeh janji
Nanging aku neng kene tansah setyo ngenteni
Berharap agar cintamu akan datang kembali

Sumilir angin wengi mbiyen sing dadi seksi
Bungahe atiku lan atimu sing dadi siji
Nanging saikine sumilir angin iki
Nambah perih ing batinku sing uwis mbok larani

Howo adem iki nambah jero tatu neng ati iki
Kelingan tresno suci sing wes mbok blenjani
Kebun teh nglinggo sing ono samigaluh kulon progo
Kang dadi seksi crito lan cidro

Howo adem iki nambah jero tatu neng ati iki
Kelingan tresno suci sing wes mbok blenjani
Kebun teh nglinggo sing ono samigaluh kulon progo
Kang dadi seksi crito lan cidro

Kang dadi seksi crito lan cidro
Kang dadi seksi crito lan cidro

Baca Juga : Lirik Lagu Lsista - Suwek Mak Krek

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053